Γνωρίστε μας

about

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΟPSIS είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο, το οποίο ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2020, απο την Ιατρό Ακτινολόγο Δρ Ξένια Κωνσταντινίδου.

Εχει επανδρωθεί με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και ακολουθώντας πιστά τις επιστημονικές εξελίξεις στον ιατρικο τομέα, διακρίνεται για την ποιότητα των ιατρικων υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό.

Το διαγνωστικό κέντρο OPSIS χαρακτηρίζεται από καθόλα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ανθρώπινη προσέγγιση στον κάθε εξεταζόμενο. Σέβεται τις ανάγκες του κάθε εξεταζόμενου και η υπέυθυνη ιατρός του κέντρουπροσπαθεί να έχει προσωπική επικοινωνία με τους εξεταζόμενους για επεξήγηση των αποτελεσμάτων τους.

Tο διαγνωστικό κέντρο OPSIS διαθέτει νέο ακτινολογικό μηχάνημα ψηφιακής τεχνολογίας, με δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας μετά την αποθήκευση της σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχάνημα μέτρησης οστικής πυκνότητας DEXA, όπου η εξέταση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και με πολύ χαμηλή έκθεση ακτινοβολίας στον εξεταζόμενο.

Στο διαγνωστικό κέντρο OPSIS διενεργούνται όλες οι εξετάσεις υπερηχοτομογραφιας και triplex αγγείων, καθώς και ηπατική ελαστογραφία, παντοντε από εξειδικευμένο Ιατρο Aκτινοδιαγνώστη.

Το Διαγνωστικό Κέντρο εντάχθηκε στο Γενικό Σύστημα Υγείας ΓΕΣΥ, προσφέροντας ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους δικαιούχους.

Στόχος του κέντρου, είναι η συνεχής αναβάθμιση σε επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο, μένωντας πάντα προσηλωμένοι στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία μας και στην άμεση επικοινωνία με τον εξεταζόμενο.

Μέσα από τον ιστότοπο αυτό, περάν των πληροφοριών για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στο κέντρο μας, το ευρύτερο κοινο θα μπορεί να ενημερώνεται και για τις νεότερες εξελίξεις και τα τελευταία νέα που αφορούν την ακτινολογία.